Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Lényegében egy örömhírt kellene bejelentenem azzal hogy az alábbi információkat közzéteszem:
A tavaszi szünet április 6-tól 14-ig tart.
A szünet előtti utolsó tanítási nap digitális munkarendben április 3. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap digitális munkarendben április 15.(szerda)
Tehát holnap van az utolsó, digitális tanítási napunk a szünet előtt.
Máskor biztosan kitörő örömmel várta már mindenki, most ahogy bennem, gondolom sokakban vegyes érzések vannak. Hiszen 3 hét alatt nagyot fordult bennünk és körülöttünk a világ, olyan dolgokkal kellett megismerkednünk,amit eddig nem vagy alig használtunk, úgy kellett életünknek és mindennapjainknak egy napirendet adni a virtuális világban, hogy működőképesek legyünk, hogy a diákok élete mederben legyen, hogy szülők képesek legyenek maximálisan gyermekeik mellett állva átvenni olyan feladatokat és szerepeket, amit eddig nem tettek.....és közben élni kellett életünket, dolgozni, gyermeket nevelni, kisebb és nagyobb családot ellátni, közben aggodalommal figyelni a hozzánk érkező híreket.
Nagyon köszönöm Önöknek ezt a 3 hetet, a sok-sok odafigyelést, törődést biztatást és noszogatást! Kedves Diákok! Igazán büszke vagyok Rátok, hogy ilyen szorgalmasan dolgoztatok a osztály és csoportszabályokat betartottátok! Vannak páran,akiknek ez nem sikerült, kérem a hiányosságok bepótlását tőlük! Köszönöm iskolánk minden dolgozójának a munkáját, a fertőtlenítő nagytakarítást! Nem utolsó sorban óriási köszönet illeti iskolánk minden nevelőjét, hiszen hirtelen, a megváltozott világhoz alkalmazkodva rengeteg munkát és energiát fektettek az elmúlt 3 hétbe!
Köszönöm Mindenkinek, hogy hozzájárult ahhoz, hogy nem csak elviselhető lett ez a 3 hét, de meg és túl és átélhettük közösen.
Jó lesz a szünet, bizony nagy szükségünk van rá, hogy pihenjen mindenki, regenerálódjon és a tapasztalatokból a következtetéseket levonva tudjunk majd tovább dolgozni még jobban, egymást kímélve....szükség szerint még ebben a formában.

Örömteli, igazi feltöltekezést adó szünetet kívánok Mindenkinek, Áldott Ünnepet, Istenünk megtartó kegyelmének és szeretetének megérzését!

Áldás békesség!
Pungurné Császár Judit