Tisztelt Szülők!

Mindenek előtt tiszta szívből köszönjük támogatásukat, helytállásukat a mögöttünk lévő nehéz időben. Köszönjük, hogy gyermekeikkel együtt szinte erőn felül tettek meg mindent azért, hogy eredményes tanévet zárhassunk majd.

Az elmúlt napokban napvilágot látott szabályozások értelmében marad a digitális, iskolán kívüli oktatás.
Amennyiben egy-egy kolléga úgy érzi, hogy egy-egy diákkal szükséges a személyes találkozás, azt ő személyesen jelzi (a biztonsági intézkedésekkel együtt) és ad időpontot, hogy mikor szeretne az iskolában az adott diákkal, diákokkal találkozni.

Az ismert rendelkezések értelmében június 2-26. között amennyiben mindkét szülő dolgozik és nincs mód a gyermek felügyeletének megoldására (családon belül, nagyszülőknél, stb.), akkor a szabályokat figyelembe tartva, az adott gyermekeknek ügyeletet biztosítunk. Hogy ez megszervezhető legyen, kérem az igény jelzését május 27-én, szerda 18 óráig (az iskola telefonszámán, email-elérhetőségén).

Az alábbi táborokkal állunk a szülők és gyermekek rendelkezésére, s várjuk a jelentkezés megerősítését elektronikus formában, (mától lesz elérhető a felület iskolánk oldalain), amennyiben valaki nem menne, a befizetett előleg visszafizetésre kerül:
• Június 17-23. Gyalogos Vándortábor a Bakonyban
• Július 27-augusztus 2. szintén Gyalogos Vándortábor a Bakonyban
• augusztus 4-10. Kerékpáros tábor a Bükkben

Szeretettel várjuk az alsósokat a tarjáni napközis táborba! Kérjük a jelentkezést május 27-ig, előleg befizetésére május 27-én, szerdán 8-10 óra között van lehetőség.
• augusztus 10-12. alsós napközis tábor Tarján

Információink szerint a Faluház 2 napközis táborral készül a nyáron, bővebb információt ott lehet kapni, a tervezett részvételi díj: 9.000Ft.
• július 20-23. napközis tábor
• augusztus 3-7. napközis tábor

Ebben a helyzetben, ahogy a híradásokból is értesülhettek hagyományos ballagás és évzáró nem kerül megtartásra, azonban a megfelelően biztonságos és méltó keretek között alkalmat találunk a 8. osztályosoktól való elköszönésre, június 12-én 16.30-tól a református templomban, ahova a ballagók, szülők, nagyszülők és testvérek jöhetnek, majd az iskola udvarán 17 órától.

A bizonyítványosztásról hamarosan értesítéssel leszünk.

Eddigi munkájukat, sok-sok segítségüket köszönve, és kitartást kívánva az előttünk lévő időre.

Tisztelettel: Pungurné Császár Judit

Kocs, 2020. május 22.