Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Kedves érdeklődők!

Ebben a furcsa és máig ismeretlen, digitális oktatással folyó világban és mindennapokban újabb furcsaságok várnak ránk. Hiszen lesz egy hosszú hétvégénk, Pünkösdi ünnepünk, ami megint teljesen más,mint eddig.

De a megszokottól eltérő lesz a Ballagás, ugyanis nem lesz a hagyományos értelemben, de, mivel megtehetjük, hiszen a Dunántúl 2. legnagyobb református temploma van Kocson és hatalmas iskolaudvarunk, méltó módon köszönhetünk el 8. osztályos diákjainktól. Június 12-én pénteken 16.30-kor kezdünk a templomban, ahol a 8. osztályos diákok, szülők, nagyszülők és testvérek, valamint az Igazgatótanács és presbitérium lehet jelen a tantestülettel és 3 hetedik osztályos diák. A többi családtag, rokon barát, meghívott vendég az iskola hatalmas pályáin gyülekezhetnek, az iskola belső udvarát a templomból érkezőknek szabadon hagyva, és 17.15-kor ott folytatódik elköszönésünk és a 8. osztály részére való bizonyítványosztás is.

Tanévzárónk sem lesz - hagyományos értelemben-de kisebb csoportokban, mégis méltón lezárjuk ezt az évet.
Június 19-n, pénteken 4 részletben kerül rá sor, az iskola belső udvarán, az 1-2. osztályt 15.30-ra várjuk, a 3-4. osztályt 16 órára, az 5. osztályt 16.30-ra és a 6-7. osztályt 17 órára. Iskolai ünneplőben várunk Benneteket!

Az iskola belső tereit egyik esetben sem lehet használni, s ha esik az eső, akkor így tudjuk csak megoldani.

Ehhez is kérem türelmüket, megértésüket, hiszen ebben a helyzetben, ha nem is a megszokottat, de mégis valami keretet, lezárást tudunk adni, akár 8 esztendőnek, akár egy különleges tanévnek és a biztonsági intézkedések betartása mindnyájunk kötelessége és feladata, s rugalmassággal meg is tudjuk oldani.

Most is csak Isten iránti hálával tudom köszönni Önöknek a sok segítséget, támogatást, együttműködést, mellyel lehetővé tették, hogy ezt az esztendőt lezárhassuk!

Kedves diákok! Köszönöm szépen, hogy ebben a különleges digitális iskolában ilyen jól vettétek az akadályokat és sokan szép bizonyítványt vehetnek majd át. Akinek még van elmaradása, illetve szükséges az eddigiek elmélyítése, a tudásukról való megbizonyosodás, vagy egyszerűen csak az év lezárása, a jövő héten a tanárok által megadott időpontban és minden biztonsági intézkedést betartva jöhetnek az iskolába.(erről az érintettek -szülők-diákok értesítést kaptak)

Az elkövetkezendő 2 hétre kitartást kívánok mindenkinek, a hétvégén feltöltekezést, örömteli Pünkösdi ünnepet!

Pungurné Császár Judit igazgató