Kinder +SPORT váltóverseny

Iskolánkban 2017. október 25-én tartottuk idei első Kinder +SPORT váltóversenyt. Ezen a délutánon az első és második évfolyamosok vettek részt a versenyen.
A gyerekeket 4 csapatba osztottuk képességek szerint és a rövid bemelegítés után egy 6 feladatból álló váltóversenyben mérhették össze tudásukat. A versenyszámok között volt futós váltó, utánzó járásos váltó, labdás váltó, egyensúlyozó váltó stb. Igyekeztünk pörgős, de változatos és könnyen elvégezhető feladatokat válogatni a gyerekeknek. A verseny nagyon kiélezett volt végig. Mindenki nagyon élvezte, a gyerekek nagy örömmel biztatták társaikat.
Célunk az volt a majdnem egy órás foglalkozással, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a két osztályt (ezért alakítottunk vegyes csapatokat), valamint egy jó hangulatú, sportos délutánt töltsünk el együtt.A feladatokat Gáspár Nikolett testnevelő állította össze, a verseny lebonyolításában segédkezett Bán Istvánné testnevelő tanár, valamint Bekéné Patolcs Ilona és Takácsné Czindermann Anikó osztályfőnökök.
Reméljük, bekerülünk az idei Kinder +SPORT programba, hogy még több hasonló délutánt tudjunk biztosítani a gyermekek számára.